We hebben voor het gemak een paar basis zorgwoning modellen ontwikkeld. Niet om u te beperken in uw dromen, maar om bij het ontwerp al rekening te houden met afmetingen, transport en (dus) prijsstelling. De kwaliteit is bij elk zorgwoning model even hoog, en alle opties zijn in elk type mogelijk. Twee modellen kunnen daardoor verschillen aanzicht en aankleding, indeling en materiaalkeuze en kleuren. Daklijn, gevelaanzicht en gevelbekleding enz. enz.

Alle woningen hebben een vloerisolatiepakket van 140mm. De wanden zijn in totaal dik, 150 mm. We passen daarbij onze eigen Aluplast (topproduct) kunststof kozijnen, deuren en puien toe. Gevelbekleding van bijvoorbeeld Eternit, (cementvezelbeplanking), en een HR-ketel van Intergas. Kortom het materiaal en installaties zijn van een hoge kwaliteit.

De minor zorgwoning is in de basis het meest voordelig. De afmetingen zorgen voor probleemloos transport en snelle bouw.

De grande zorgwoning kiest u als u een groter chalet wilt en we dus op de bouwtekeningen en bij de realisatie wat moeten aanpassen aan vervoer over de weg.

Onze woningen worden op maat gemaakt en kunnen in vele gevallen worden geplaatst in uw achtertuin. Niet meer voortdurend heen en weer rijden, maar ouders (of kinderen) lekker dichtbij. Praktisch én gezellig! In een volwaardige woning, voorzien van alle comfort en ruimte. Wij regelen het desgewenst van A tot Z voor u. Vanaf de aanvraag van de benodigde vergunningen tot en met de oplevering.

Garantie

REMAX Zorgwoning geeft 10 jaar garantie op de elementaire draagconstructies (chassis, balklaag, buiten- en binnenwanden, en dakconstructie). Ook de vaste leveranciers met wie wij samenwerken hebben uitstekende garantievoorwaarden. Op kozijnen, ramen en deuren, dakbedekkingen en daklijsten krijgt u van ons de productgarantie.

Waarom een chalet van REMAX?

  • – Uw eigen, unieke ontwerp (maatwerk)

  • – Ambachtelijke bouw (geen lopendebandwerk)

  • – Lange levensduur

  • – Onderhoudsvriendelijk

  • – Prima isolatiewaarden (lage stookkosten; koel in de zomer, en zeer behaaglijk in de winter)

  • – Te bewonen in elk seizoen

  • – volledig ingerichte mogelijkheden (oplevering zonodig gestoffeerd en gemeubileerd)

Meer weten?

Wat wilt u weten? Zegt u het maar. Neem gerust contact op. U bent ook altijd welkom bij ons in Emmen. Al komt u alleen even een bakje koffie of thee drinken.