REMAX Chaletbouw

REMAX Chaletbouw is een bedrijf dat nieuwe chalets en mantelzorgwoningen op maat en naar wens van de klant bouwt. Wij zijn gevestigd in Emmen waar de woningen worden gebouwd in een fabriekshal van 2500 m2. Wij verwelkomen u op afspraak om u kennis te laten maken met onze producten.

Wij zullen ons even voorstellen.

REMAX Chaletbouw BV staat voor een jong en enthousiast bedrijf en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van chaletbouw, en mantelzorgwoningen.

Het waarom…. 

REMAX BV is het moeder bedrijf.  Een onderneming die veel dingen in eigenbeheer (met samenwerkende bedrijven)  kan realiseren. We houden ons enerzijds bezig met gevelbouw: kunststof, aluminium kozijnen en grote serres anderzijds met chaletbouw.  Dit maakt ons aanbod meer compleet.  Met name in de wintermaanden geeft dit onze alle ruimte om ons vakbekwaam personeel hierop in te zetten. Dit betekent voor ons de nodige arbeidsatisfactie en voor onze klanten kunnen we dus chalets en woningen zeer betaalbaar maken. Het mes snijdt hierdoor aan twee kanten!   Het spreekt voor zich dat we onze eigen kunststof kozijnen, puien en deuren van het topmerk Aluplast, hiervoor gebruiken.

Koopt u bijvoorbeeld een chalet of laat u er één naar uw wens bouwen, dan begeleiden wij u met het project van A tot Z. Van de bouw en het transport tot de complete verzorging van de kavel. Ook voor een optimaal op maat gemaakte mantelzorgwoning bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat onderscheidt ons van andere bedrijven op dit gebied:

  • Jonge enthousiaste onderneming wat zich uit in, veel nieuwe ideeën en personeel dat zich voor meer dan 100% voor u inzet.
  • Geen massapoductie. We nemen een beperkt aantal orders aan. Dit geeft onze alle ruimte om de wensen van de klant te verwezenlijken. De lijnen zijn en blijven kort.
  • Goede begeleiding van het project, doormiddel van het versturen van foto’s van de vorderingen naar klant als die zich bijvoorbeeld in het buitenland begeeft.

Maatwerk chaletbouw

Doormiddel van nauwe samenwerking met de tekenaar en andere uitvoerende partijen is voor REMAX Chaletbouw maatwerk een van de belangrijkste punten om een goed resultaat af te leveren. We willen per slot van rekening de wensen van u als klant realiseren.

Bij REMAX begint Chaletbouw met een goed gesprek aan tafel om ideeën bij  elkaar te brengen. Vervolgens zal er met de architect-werkvoorbereiding een tekening naar wens worden gemaakt om de bepaalde ideeën te kunnen vastleggen. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om te kiezen voor de verschillende modellen. Zelfs binnen die modellen zijn er tal van mogelijkheden qua indeling, luxe, uitstraling etc. De chalet kan helemaal aan uw wensen worden aangepast.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een veranda, erker of mooie glaswand, voor meer lichtinval. In deze tijden staat bij REMAX isolatie hoog in het vaandel. Wat zich uit in de toepassing van kwalitatief zeer goede kunststof kozijnen en HR ++  of HR+++glas. Ook vloer, wand en dak isolatie zijn van hoge kwaliteit.

Wij van REMAX verzorgen chaletbouw op maat. Daarnaast plaatsen wij uw nieuwe chalet en sluiten deze zonodig aan op de nutsvoorzieningen.

Kortom, bij ons is chaletbouw creativiteit en kwaliteit.