REMAX Zorgwoning

REMAX Zorgwoning is een bedrijf dat nieuwe (recreatieve) woningen en mantelzorgwoningen op maat en naar wens van de klant bouwt. Wij zijn gevestigd in Emmen waar de woningen worden gebouwd in een fabriekshal van ruim 2500 m2. Wij verwelkomen u op afspraak om u kennis te laten maken met onze producten.

Wij zullen ons even voorstellen.

REMAX Zorgwoning BV staat voor een jong en enthousiast bedrijf en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van WMO units, en mantelzorgwoningen.

Het waarom…. 

REMAX BV is het moeder bedrijf.  Een onderneming die veel dingen in eigen beheer (met samenwerkende bedrijven) realiseert. Voortgekomen vanuit de gevelbouw en in de wintermaanden toegelegd op houtskeletbouw woningen.  Dit is nu uitgegroeid tot een volledig zelfstandige onderneming gericht op de bouw van mantelzorgwoningen. Met ons enthousiaste team willen we zorgen dat we  woningen met een hoge standaard maar toch betaalbaar kunnen aanbieden. Dit betekent voor ons de nodige arbeids-satisfactie en voor onze klanten mooie woningen met veel comfort. Het mes snijdt hierdoor aan twee kanten!  Het spreekt voor zich dat we onze eigen kunststof kozijnen, puien en deuren van het topmerk Aluplast, hiervoor gebruiken.

Koopt u bijvoorbeeld een woning of laat u er één naar uw wens bouwen, dan begeleiden wij u met het project van A tot Z. Van de bouw en het transport tot de complete verzorging van de kavel. Ook voor een optimaal op maat gemaakte mantelzorgwoning bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat onderscheidt ons van andere bedrijven op dit gebied:

  • Jonge enthousiaste onderneming wat zich uit in, veel nieuwe ideeën en personeel dat zich voor meer dan 100% voor u inzet.
  • Geen massapoductie. We nemen een beperkt aantal orders aan. Dit geeft onze alle ruimte om de wensen van de klant te verwezenlijken. De lijnen zijn en blijven kort.
  • Goede begeleiding van het project, doormiddel van het versturen van foto’s van de vorderingen naar klant als die zich bijvoorbeeld in het buitenland begeeft.

Maatwerk bouw zorgwoning.

Door onze eigen ontwerp capaciteit is voor REMAX zorgwoning maatwerk een van de belangrijkste punten om een goed resultaat af te leveren. We willen per slot van rekening de wensen van u als klant realiseren.

Bij REMAX begint het met een goed gesprek aan tafel om ideeën bij elkaar te brengen. Vervolgens zal er met de architect-werkvoorbereiding de eerste  tekeningen naar wens worden gemaakt om de bepaalde ideeën te kunnen vastleggen. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om te kiezen voor de verschillende modellen. Zelfs binnen die modellen zijn er tal van mogelijkheden qua indeling, luxe, uitstraling etc. De zorgwoning kan helemaal aan uw wensen worden aangepast.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een veranda, of mooie glaswand, voor meer lichtinval. In deze tijden staat bij REMAX isolatie hoog in het vaandel. Wat zich uit in de toepassing van kwalitatief zeer goede kunststof kozijnen en HR ++  of HR+++glas. Ook vloer, wand en dak isolatie zijn van hoge kwaliteit.

Wij van REMAX verzorgen de bouw van de woning op maat. Daarnaast plaatsen wij uw nieuwe mantelzorgwoning en sluiten deze zonodig aan op de nutsvoorzieningen.

Kortom, bij ons gaat de bouw van zorgwoningen gepaard met creativiteit en kwaliteit.