We hebben voor het gemak een paar basis chalet modellen ontwikkeld. Niet om u te beperken in uw dromen, maar om bij het ontwerp al rekening te houden met afmetingen, transport en (dus) prijsstelling. De kwaliteit is bij elk chalet model even hoog en alle opties zijn in elk type mogelijk. Twee modellen kunnen daardoor verschillen in aanzicht en aankleding, indeling, materiaalkeuze en kleuren. Ook daklijn, gevelaanzicht en gevelbekleding kunnen variëren enz. enz.

Alle chalets hebben een vloerisolatiepakket van 140 mm. De wanden zijn in totaal 150 mm dik. We passen daarbij onze eigen Aluplast (topproduct) kunststof kozijnen, deuren en puien toe. Gevelbekleding van bijvoorbeeld Vinylplus, gasloos: elektrische vloerverwarming met een elektrische boiler. Kortom het materiaal en installaties zijn van een hoge kwaliteit.

We hebben chalets in drie basis afmetingen. 40×4, 11,5 x4 en 13×4. Het overstek van 30cm is niet meegerekend. De afmetingen zorgen voor probleemloos transport en snelle bouw.

Onze chalets zijn ook gewild als mantelzorgwoning in de achtertuin. Niet meer voortdurend heen en weer rijden, maar ouders (of kinderen) lekker dichtbij. Praktisch én gezellig! In een volwaardige woning, voorzien van alle comfort en ruimte. Wij regelen het desgewenst van A tot Z voor u. Vanaf de aanvraag van de benodigde vergunningen tot en met de oplevering.

Garantie

REMAX Chaletbouw geeft 10 jaar garantie op de elementaire draagconstructies (chassis, balklaag, buiten- en binnenwanden, en dakconstructie). Ook onze vaste leveranciers hebben uitstekende garantievoorwaarden. Op kozijnen, ramen en deuren, dakbedekkingen en daklijsten krijgt u van ons de productgarantie.

Waarom een chalet van REMAX?

  • – Uw eigen, unieke ontwerp (maatwerk)

  • – Ambachtelijke bouw (geen lopendebandwerk)

  • – Lange levensduur

  • – Onderhoudsvriendelijk

  • – Prima isolatiewaarden (lage stookkosten; koel in de zomer, en zeer behaaglijk in de winter)

  • – Te bewonen in elk seizoen

  • – Volledig ingericht t/m sleutelgereed is mogelijk (oplevering desgewenst gestoffeerd en gemeubileerd)

Meer weten?

Wat wilt u weten? Zegt u het maar; neem gerust contact op. U bent ook altijd welkom bij ons in Emmen. Al komt u alleen even een bakje koffie of thee drinken.