REMAX bouwt prefab energieneutrale, circulaire, verplaatsbare, slimme, duurzame maar vooral mooie betaalbare modulaire woningen

Flexwoning

REMAX bouwt prefab energieneutrale, circulaire, verplaatsbare, slimme, duurzame maar vooral mooie betaalbare modulaire woningen

Zorgwoning

REMAX bouwt duurzame, energiezuinige, op uw wensen afgestemde zorgwoning tegen een gunstige prijs.

Chalet

We hebben voor het gemak een paar basis chalet modellen ontwikkeld. Niet om u te beperken in uw dromen, maar om alles zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Mantelzorg

Zorg voor ouderen en (chronisch) zieken wordt steeds vaker, net als vroeger, door familie en vrienden gegeven. Aan de ene kant komt dat door maatschappelijke ontwikkelingen zoals de vergrijzing, aan de andere kant vinden verzorgers het ook dankbaar werk om te kunnen zorgen voor een geliefd persoon. Een mantelzorgwoning is dan een oplossing waardoor zorgbehoevende en zorgverlener dicht bij elkaar kunnen wonen en toch allebei privacy hebben. Het is een volledig huis met veel comfort en ruimte, met dezelfde voorzieningen als een stenen woning.

Meer te weten komen?

Voor al uw vragen of voor het aanvragen van een offerte kunt u onderstaand contactformulier invullen of via de contactgegevens contact met ons opnemen!

Contactgegevens

E-mail:
Telefoon:
Adres:

info@remaxbv.nl
030 8200250
Pioniersweg 21, 7826 TA Emmen